Yritys

Olemme kiinnostuneita siitä, miten kone tai laite toimii käytännössä

Hyvä suunnittelija on kiinnostunut siitä, miten laite toimii käytännössä ja kuinka helppoa sen käyttö ja huolto ovat. Kun suunnittelemme, mietimme kokonaisuutta ja sitä, miten asiakkaan esittämä ongelma ratkaistaan parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme tottuneita hakemaan tietoa eri tahoilta ja henkilöiltä, sekä tarjousvaiheessa että projektin aikana.  Näin varmistamme, että tiedämme oikeat asiat kokonaisuuden kannalta.

Ohjelmointi + automaatio + sähkösuunnittelu = kerralla hyvin suunniteltuja ratkaisuja

Teollisuusautomaatio on yhdistelmä erilaista suunnitteluosaamista. Asiakkaan kannalta olennaista on suunnittelun osa-alueiden saumaton yhteensopivuus. Siksi vastaamme usein koko projektista, ohjelmoinnista automaatioon ja sähkösuunnitteluun. Olemme tottuneet tekemään yhteistyötä projektin eri toimijoiden, esim. mekaniikkasuunnittelun kanssa. Huolehdimme myös mielellämme testauksesta ja käyttöönotosta, koska tällöin voimme tehdä paikan päällä mahdolliset säädöt ja korjaukset joustavasti ja nopeasti.

Järkeviä ja kokonaistaloudellisia ratkaisuja

Joskus sanotaan, että raha ratkaisee. Teollisuudessa aika on rahaa. Jokainen käyttökatko, toistuvat virheet, erilaisten korjaavien säätöjen tekeminen tulevat kalliiksi – usein moninkertaisesti kalliimmaksi kuin se, mitä on esimerkiksi suunnittelussa säästetty.

Lähdemme suunnittelussa liikkeelle siitä, että haemme asiakkaalle kokonaiskustannuksiltaan järkevintä ratkaisua. Siksi mietimme suunnittelussamme koneen toiminnan lisäksi asennuksen ja huollon helppoutta, toimintavarmuutta, osien laatua ja käyttöikää. On-site kokemuksemme vaikuttaa merkittävästi siihen, että tarkastelemme kaiken suunnittelun toimivuutta kokonaisnäkökulmasta. Olemme myös kiinnostuneita koneiden ja laitteiden käyttöiän jatkamisesta korjaamalla ja uusimalla osia tai tekniikkaa.

Paperiteollisuudesta elintarviketeollisuuteen

Kokemuksemme monilta toimialoilta ja erilaisista toimeksiannoista on kerryttänyt meille monipuolista suunnitteluosaamista. Tämä mahdollistaa uudet ja kiinnostavat sovellukset toimialojen yli. Voimme tarjota hyviksi todettuja ratkaisuja paperiteollisuudesta leipomoon – helposti.

Luotettavaa osaamista ja loppuun asti hoidettuja projekteja

Pidämme lupauksemme ja hoidamme työmme alusta loppuun asti. Toimimme usein eri taustoista tulevien ihmisten kanssa. Mitä paremmin ymmärrämme toisiamme, sitä helpoimmin asiat sujuvat. Siksi kommunikoimme ymmärrettävästi ja avaamme tarvittaessa ammattitermit selkokielelle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat teollisuusautomaatioosi pitkäjänteistä sujuvuutta!
Kari Oksanen, 050 511 2280

Toimintamallimme

Yksittäiset suunnittelutyöt

Pidempiaikaiset projektit

N

Kokoaikainen automaatioasiantuntija yrityksiin eri pituisiksi ajanjaksoiksi

Vikakorjaukset